Ко зна, зна: Премијер Израела лично чувао децу упосленом младом пару јер су деца Израела једино уз њега безбедна (видео)

Ћирилизовано: И не изабрали га поново. Американцима је показао ко им је газда у кући, "мирољубиве" и вечито угрожене Јевреје није лагао да их чека рат (у који ће послати - Американце), Палестинцима да Палестине више неће бити - па што га не би изабрали поново. Нетанјаху јесте архизликовац, али да зна шта је пропаганда, зна. Мада је имао итекакву помоћ. На пример, тешко да сте скоро прочитали јачи наслов од овога: To Bibi or not to Bibi - The Washington Post. Пропаганда често кошта нечијих живота (и овдашња олош то зна, али је није брига), она ционистичка (опет у "изведби" америчких марионета) са "ратом против терора" је вероватно у читавој историји најопакија, али "бибиситерка" је мајсторски пропагандни рад и, без обзира ко је у питању, симпатичан.

Бибиситер хит на интернету


Премијер Израела Бењамин Нетанијаху и његов десничарски Ликуд глатко су победили на јучерашњим парламентарним изборима, а овај видео-спот, део његове кампање, објашњава и како.

Спот почиње ужурбаним спремањем за излазак младог брачног пара, који нервозно ишчекује бејбиситерку. Али кад зазвони звоно, на вратима им је појављује лично Бењамин Нетанијаху, који им саопштава да ће им бити “бибиситер” (надимак му је Биби).

Шокираном пару премијер Израела објашњава да имају само два избора: или ће им децу чувати он, или Ципи и Буџи (Ципи Ливни и Исак Херцог, лидери ривалске Ционистичке уније). Млади родитељи сместа одбијају ту идеју у стилу “ма шта вам пада на памет” и поверавају децу бибиситеру. Поента: деца Израела безбедна су једино уз Бењамина Нетанијахуа.

Тек, Нетанијахуов Ликуд освојио је 30 места у парламенту, главни ривал, Ционистичка унија левог центра, 24. Нетанијаху је већ разговарао с другим десничарским лидерима о формирању нове владе “без одлагања”, како је рекао.



Извор:Bibisiter hit na internetu | Israel News
Приредио: Александар Јовановић - Ћирилизовано

Нема коментара:

Постави коментар

Пишите српски, ћирилицом!