Пол Крејг Робертс: Каква је то America када се њоме влада безочним, и још провидним, лажима?

Извор: Cartoon Movement
Заменик државног тужиоца Розенштајн потврди оно што рекох у претходном посту: Милер није нашао никакве доказе да је Русија утицала на исход избора 2016. године.

И, штa је онда "Русијагејт"?

"Русијагејт" је тачно оно што сам говорио од самог почетка - завера војно-безбедносног комплекса, ЦИА-е, Еф-Би-Аја, Хилари Клинтон и Демократског националног комитета против Доналда Трампа.

Трампов нагласак током председничке кампање на нормализацији односа са Русијом, од које неоконски Обамин режим створи "најопаснијег непријатеља Америке", била је претња моћи и буџету војно-безбедносног комплекса. Без демонизованог непријатеља, не би имало оправдања за 1 000 милијарди годишњег буџета и законе донете у 21. веку који у потпуности потиру мере заштите предвиђене Уставом САД.

Са становишта Хилари Клинтон и Демократског националног комитета, Трампова победа би зауставила сливање свог тог новца у њихове џепове, на основу  “pay to play” (плати да уђеш у игру - прим. прев.). Фондација "Клинтон" и сами Клинтонови су били на путу да постану милијардери, а Демократски национални комитет да убире сав новац од накнада за регистрацију. Што је требало да буде модел за једнопартијску власт. Ал' победи Трамп и све пуче.

Сумњам да је Трумп знао у шта улази. До сада, није могао да дејствује као председник. Али сада када ФИСА суд има црно на бело признања Розенштајна и комија да су Еф-Би-Ајеви захтеви за шпијунирање Трумпа засновани на обмани суда, конспираторима против Трумпа прети да буду оптужени, осуђени и послати на робију - ако Трамп буде имао петљу, што можда нема. Као што је питање и да ли уопште разуме ситуацију.

Шта год и како год било, једно је сигурно: бившем директору ЦИА-е Џону Бренану су "породични драгуљи" сада у процепу, јер је Милер потпуно омануо у доказивању да су се Трамп и Путин уротили против American Democracy. Розенштајн је изјавио, да: " У Милеровој оптужници нема ниједне тврдње да је неки Американац био свесни учесник у овим незаконитим активностима. У оптужници се не тврди да је руско деловање изменило исход избора." (И "незаконите активности" су ничим доказана тврдња - П.К. Робертс)

Бренан је, још док је био директор ЦИА-е, сведочећи пред Конгресом под заклетвом, лагао, тврдећи супротно.

Док су Розенштајн и Коми признали ФИСА суду да је Еф-Би-Ај добио одобрење за шпијунирање Трампа обмањујући исти тај суд.

Оно што се морамо запитати јесте како је могуће да у Great American Democracy људи који су потпуно лишени  интегритета, часности и поштовања истине могу добити одобрење Сената да су подобни за шефа ЦИА-е, Еф-Би-Аја и Националне обавештајне службе.

Како је могуће да ови крајње корумпирани људи могу да у својим сведочењима пред Представичким домом и Сенатом стално лажу, иако су под заклетвом, а да никада не буду позвани на одговорност?

Како је могуће да је Great American Democracy толико беспомоћна да с тим у вези не може ништа да учини ?

Каква је то America када се њоме влада безочним, и још провидним, лажима?

Постоји ли The People (народ)? Амерички народ постоји, али у ком смислу?



Претходно од истог аутора: Пол Крејг Робертс: Јадне ли Милерове оптужнице против Руса

Аутор: Пол Крејг Робертс
Извор: Rosenstein and Mueller Running for Cover Leaving Brennan Exposed - PaulCraigRoberts.org
Превод: Александар Јовановић / Ћирилизовано, на Debian -- The Universal Operating System




2 коментара:

  1. Рекло би се да владају Ционисти; и да немају ни трунку поштовања нити зазора од јавности - да би се макар потрудили да та њихова завера не изгледа толико безочна и безобразна.

    ОдговориИзбриши
  2. Велика Метла19. фебруар 2018. 05:30

    А што се не би служили лажима кад им је буквално свака лаж прошла код њихових дебила које називају грађанима чемерике? Почев од оног носача авиона којег су наводно потопили Вијетнамци,те су напали Вијетнам и побили око 5 милиона тих истих Вијетнамаца,а да НИКОМЕ НИКАДА нису одговарали за геноцид(а ни за геноцид над Индијанцима)! Значи 5 милиона Вијетнамаца није геноцид,а хоће да оптуже Србе за некакви тобожњи геноцид над неких,лажних,8000 балијанера у Сребреници! Па да,по чемерикиној "логици" 8000 је веће од 5 милиона! Овај пример показује да на свету постоје две логике! Једна коју је Господ Бог усадио човеку,нормална и "логична" логика! И друга,чемерикина,лажна, "логика"! Јадан и кукаван си ако не прихватиш чемерикину "логику"!

    ОдговориИзбриши

Пишите српски, ћирилицом!