Пол Крејг Робертс: О Марин Ле Пен, опет

Paul Craig Roberts - Official Homepage

То што је Марин Ле Пен задобила довољно подршке бирача да из председничке трке избаци две старе француске политчке странке, и што је један од два кандидата за финалне председничке изборе 7. маја, толико је забринуло Вашингтон, ЕУ и француску елиту да су решили да мора бити поражена па шта кошта да кошта.

Вашингтон је на улице Париза на демонстрације извео припаднике "невладиних организација" које подржава Америка. Евроунијатска и француска елита тврде да је Марин Ле Пен злоупотребила фондове и сада траже неку рупу у закону кроз коју би јој одузели посланички имунитет и ставили иза браве.

Ускоро бивши председник, Оланд, марионета Вашингтона, покушава да Ле Пен оцрни као фашисту зато што се она противи доминацији Вашингтона над Француском и не прихвата да се њеном народу намећу милиони избеглица из ратова чији је виновник Вашингтон. Противљење Ле Пен прихватању муслиманских избеглица се представља као морални дефект, док је Оландово и Саркозијево саучесништво у нелегалним ратовима Вашингтона у којима је побијено на милионе муслимана и који су изазвали читав тај избеглички потоп, наравно, високоморални чин, тј. "подршка Вашингтону у борби против тероризма".

Ја мислим да се Вашингтон и европска "елита" потресају без разлога. Французи су бесловесни као и Американци, не увиђају шта је у њиховом сопственом интересу а не у интересу своје и евроунијатске назови елите.

Али, Ле Пен показује да је велики део француског становништва ипак незадовољан политиком француске владе. Елита покушава да такав исказ незадовољства дискредитује, да га представи незаконитим. Другим речима, залагање за Француску је морални дефект и "фашистички национализам", док су ЕУ, различитост и америчка доминација једини прихватљив став и политика - за француског политичара.


Претходно од истог аутора: Пол Крејг Робертс: Само Марин Ле Пен заступа Француску

Аутор: Пол Крејг Робертс
Извор: Marine Le Pen Update - PaulCraigRoberts.org
Превод: Александар Јовановић / Ћирилизовано, на ARCHLabs

Нема коментара:

Постави коментар

Пишите српски, ћирилицом!