Пол Крејг Робертс: Само Марин Ле Пен заступа Француску

Paul Craig Roberts - Official Homepage

Марин Ле Пен је једини кандидат за француског председника који заступа Француску. Сви остали су представници Вашингтона и ЕУ. Зашто Французи нису у стању да препознају очигледне чињенице? Француска је умрла са Шарлом де Голом. Генерал Шарл де Гол је био последњи француски председник.

Вашингтон је, наравно, Де Гола мрзео, јер он није дозвољавао да Француска постане део Америчке империје. Држао је Француску изван НАТО-а. Де Гол је схватао да је НАТО непотребан као војни савез, јер није било никакве опасности од совјетског напада на Европу. НАТО је и тада био начин Вашингтона да Европу апсорбује у Америчку империју. Стаљин је савршено јасно ставио до знања да неће бити совјетске инвазије када је елиминисао сопствене неоконзервативце, који су желели да успоставе совјетску хегемонију у целом свету. "Социјализам у једној земљи", била је Стаљинова парола када је убијао совјетске неоконзервативце.

А данас? Данас читав француски естаблишмент одговара Вашингтону и ради шта му Вашингтон нареди, што ће рећи да на све могуће начине и по сваку цену покушава да спречи да Марин Ле Пен постане председник. Садашњи председник Оланд, чија "социјалистичка" странка овога пута није успела чак ни да се достојно такмичи за председавање Француском, затражио је од својих, ускоро бивших, министара да учине све да Марин Ле Пен буде поражена 7. маја.

Француска влада, као и све владе у Европи, одавно не заступа свој народ. Уместо интереса свог народа, француска влада заступа интересе Вашингтона. Читава "елита" Европе зависи од субвенција и добре воље Вашингтона, као што бива са вазалима.

Марин Ле Пен говори да француска треба да буде независна држава, а не вашингтонски вазал. За француску елиту, независна Француска значи губитак статуса и прихода. Представљати Француску, за француског политичара је револуционарни чин. Стога ће француски естаблишмент штитити своје интересе - на рачун Француске. Марин Ле Пен ће бити поражена, а ако не буде, убиће је ЦИА.


Претходно од истог аутора: Пол Крејг Робертс: Где се деде председник Трамп?

Предлог: Trump Now a Captive of the Deep State - PaulCraigRoberts.org

Аутор: Пол Крејг Робертс
Извор: Only Marine Le Pen Represents France - PaulCraigRoberts.org
Превод: Александар Јовановић / Ћирилизовано, на BunsenLabs Linux

1 коментар:

  1. Значи прво ће морати да буде што горе, да би једном (икад) било боље?

    ОдговориИзбриши

Пишите српски, ћирилицом!