Пол Крејг Робертс: Је л' руска власт при здравој памети?




Амерички Национални уред за извиђање је 1. марта лансирао шпијунски сателит којег је у орбиту изнео руски мотор РД-180: The Beneficiaries of Conflict With Russia

Сједињене Америчке Државе, тобоже суперсила, нису способне да самостално пошаљу сателит у свемир. "Суперсила" у томе зависи од Русије, која "суперсилу" снабдева ракетним моторима да изнесу шпијунске сателите за шпијунирање Русије!!!

US too dependent on Russian rocket engines, experts tell lawmakers | Fox News

Да парафразирам Лењина, Русија Вашингтону продаје конопац којим ће обесити Русију!

Да ли је Русији шака долара битнија од сопственог опстанак? Очигледно.

Да ли атлатистички интеграционисти, на парама Вашингтона и уз подршку пете колоне у Русији и у руским медијима, толико чезну да постану део декадентног и аморалног Запада да су спремни да жртвују суверенитет и постану - као Европа, Канада, Аустралија и Јапан - вазали Вашингтона? Јашта су.

Како другачије објаснити то што Русија омогућава Вашингтону да је шпијунира и, уз руске честитке, нишани нуклеарним оружјем пред превентивни нуклеарни напад?

Можда Русија следећи пут Вашингтону испоручи распоред свих својих нуклеарних подморница и возова са интерконтиненталним балистичким ракетама? Што не би, ако је "сарадња с Вашингтоном", по свој прилици, једини циљ руских власти.

Да се човек прекрсти и левом и десном руком. Вашингтон Русији испоручује један за другим пакет санкција, а Путин тера ли тера с продајом ракетних мотора за шпијунске сателите Вашингтона.

Руси, нек' вам је Бог у помоћи.


Аутор: Пол Крејг Робертс
Извор за видео: We Don't Do Stupid Things! - Putin Explains Subtle Difference Between US and Russia - YouTube
Извор: Is the Russian Government Insouciant? - PaulCraigRoberts.org
Превод: Александар Јовановић / Ћирилизовано, на BunsenLabs Linux

Нема коментара:

Постави коментар

Пишите српски, ћирилицом!