Пол Крејг Робертс: "Западне вредности" више не постоје

Не треба, хвала, ја сам либерал (Извор:SNIPPITS AND SNAPPITS)

Будимо искрени. Амерички напад на ирачки град Мосул није напад на Исламску државу. Амерички напад на ирачки град Мосул је је реприза израелског Масакра у Гази 2008-2009. (познатог и као Операција "Ливено олово", односно Битка за Ал Фуркан - прим. прев.), чија је сврха да се за рачун Израела побије што више муслимана. Ево доказа:

- Reports: US Airstrikes Killed 230 Civilians in Mosul Overnight -- News from Antiwar.com (Америчка авијација у току ноћи убила 230 цивила у Мосулу)

- Child Victims of Mosul Overwhelm Emergency Hospital -- News from Antiwar.com (Од свих мосулских жртава, у болници највише има деце)

- UN Warns Worst Is Yet to Come With 400,000 Civilians Trapped in Western Mosul -- News from Antiwar.com (УН упозоравају да најгоре тек предстоји пошто је у западном Мосулу заробљено 400 000 цивила)


Зашто је Исламска држава у Ираку и Сирији? Исламска држава хара Ираком и Сиријом зато што су је САД опремиле и послале у Сирију да збаци Асада, пошто су британски парламент и руска влада блокирали Обамин план да нападне Сирију. Исламска држава је творевина Вашингтона, исто као и Ал Каида.

После 16 година и страћених ко зна колико билиона долара, авганистански талибани и даље дриблају "једину светску суперсилу": Taliban Captures Strategically Important Sangin District in Southern Afghanistan -- News from Antiwar.com  (Талибани заузели стратешки важну област Сангин на југу Авганистана). За амерички војни пораз криви су Руси, по америчком генералу: US General: Russia ‘Perhaps’ Supplying Taliban -- News from Antiwar.com ( Амерички генерал: Русија 'можда" снабдева талибане).

Како је могуће да Демократску странку, либерално-прогресивну левицу, идиоте близанце Џона Мекејна и Линдзи Грејема, амерички и народе Европе не брине што су билиони и билиони долара "уложени" у уништавање милиона живота и инфраструктуре муслиманских земаља када се тако уништава и репутација "Западног света"? Како је могуће да су клозети за транџе важнији од безразложног уништавања муслиманских земаља Запада?

Зашто либерално-прогресивна левица помаже војно-безбедносном комплексу да још и Русију стави на списак ратних злочина "Западне Цивилизације"?

Колико још доказа треба па да јој допре до главе да је западна цивилизација лишена интегритета, расуђивања, разложности, морала, способности саосећањања, самосвести и свега другог што ју је некада чинило и што је поштовала?

И да од "Запада" остадоше још само безбрижност и неспутано зло.


Аутор: Пол Крејг Робертс
Извор: “Our Western Values” No Longer Exist - PaulCraigRoberts.org
Превод: Александар Јовановић / Ћирилизовано, на MX Linux

Нема коментара:

Постави коментар

Пишите српски, ћирилицом!