Александар Јовановић: Не било вам тешко...пратите садашње ционистичке јаде



Јер а синоћ објавише да је мосадовац из Амбасаде Државе Израел (да, то је званичан назив ционистичког ентитета) у Великој  Британији ухваћен и снимљен на делу како припрема (за свој грош?) "обарање" британских посланика и министра спољних послова - Гилад Ацмон поводом открића да је Израел ковао заверу за "обарање" британских посланика и министра спољних послова, ето терористичког напада ДАЕШ-а тј. Исламске државе у Јерусалиму:

Footage of deadly Jerusalem truck attack appears online (GRAPHIC VIDEO) — RT News


Згодно. Згодно да се скрене пажња са нечега што је сад избило на видело, мада само у пар медија. Згодно је да злочинац испадне жртва, иако од руку својих плаћеника, који до сада у Израелу ништа слично не учинише.

Мада ћете се намучити да нађете нешто више од текстова понуђених у Ацмоновом коментару. Данас је "Спутњик" објавио Израелски дипломата: Борис Џонсон је идиот, али обратите пажњу на наслов - бестидно минимизовање значаја ционистичког државног тероризма у припреми.

Шта да се ради, треба јести новинарског леба, а медији су јеврејски забран...

Касније ћу, кад и ако нешто нађем, на овом месту додавати линкове. Приложите и ви, нарочито ако воде на чланке на другим језицима, а не само на српском или енглеском.

1. Israel sorry for embassy employee plot to 'bring down' UK lawmakers | The Times of Israel

2. Why Has Israeli Spy Shai Masot Not Been Expelled? - Craig Murray

3. US Media outraged by Russia, won't Notice Israeli plot on UK Parliament

4.


5.

Александар Јовановић / Ћирилизовано, на
Antergos | Your Linux. Always Fresh. Never Frozen.

Нема коментара:

Постави коментар

Пишите српски, ћирилицом!