Интервју директора ЦИА-е Џона Бренана за "Фоксове недељне вести" од 15. јануара

 (J. Scott Applewhite / The Associated Press file Photo

Пет дана пре но што ће отићи са једног од најутицајнијих положаја у Англоционистичкој империји, Џон Бренан је учинио нешто крајње необично за руководиоце "деликатних" служби, дао је телевизијски интервју.

Избор ТВ куће није случајан, Мардокова Телевизијска компанија "Фокс" слови за наклоњену конзервативцима, тачније естаблишменту Републиканске странке, не и Трампу. Али, времена се мењају, што се да уочити из питања Криса Валаса, па Бренан и тако поручује да уважава чињенице.

Зашто се директор ЦИА-е одлучио на овај корак? ЦИА и он лично су се претходних месеци дебело обрукали радећи за струју естаблишмента оличену у Хилари Клинтон, и то неуспешно, а нарочито су били јадне ове последње недеље, па је требало вадити флеке. Да га се бар не сећају као шепртље.

Али је рекао пар начелно тачних ствари. На пример, на месту су му примедбе о опасној спонтаности и "цвркутању" некога ко треба да буде председник, мада је Трампова спонтаност упитна, а коришћење Твитера изнуђено.

Све у свему, овај разговор јесте куриозитет, али ако га не будете гледали јер не знате енглески нећете бог зна шта пропустити.



Извор: FULL CIA Director John Brennan interview On "Fox News Sunday" with Chris Wallace (15/01/2017) - YouTube
Приредио: Александар Јовановић / Ћирилизовано, на

Antergos | Your Linux. Always Fresh. Never Frozen.

Нема коментара:

Постави коментар

Пишите српски, ћирилицом!