Главни московски рабин предсказује егзодус свих Јевреја из Европе

Валентин Губарев, «Веселого праздника Пурим!»

Председник Управног одбора европских рабина и главни московски рабин Пинхас Голдшмит је у говору пред Европским парламентом упозорио да би Јевреји могли почети да се масовно исељавају из Европе. По његовом мишљењу, такав исход би могао довести до одлуке Британаца да се повуку из ЕУ, што прети да дестабилизује и изложи опасностима јеврејске заједнице.

Едуард Лимонов: Национални понос великоруса се најзад разбудио

Едуард Лимонов са супругом Екатарином Волковом (Фотографија

Званичници америчке владе, Кирби, Саманта Пауер и други обраћају нам се таквим тоном да разбијени крчаг више нико не закрпи. Трпети даље, нисмо могли.
Сада могу да кажем да мирише на рат.

Moсква одбацује „Мајкрософт“, креће у дигиталну самосталност

Већа самосталност по питању снабдевања технолошким производима и услугама један је од циљева Москве. Ако буде потребно, натераће домаће фирме да то омогуће!


Програм који би требало да замени "Micrfosoft Outlook"

Министарство одбране РФ издало спектакуларан видео са дејствима руских копнених снага


Москва, 1. октобар. Руско Министарство одбране је објавило видео са најупечатљивијим дејствима јединица копнених снага. Снимак је објављен за Дан копнених снага Руске Федерације.

Припадник хакерске групе Сиријска електронска армија признао кривицу пред америчким судом


Jедини припадник хакерске групе Сиријска електронска армија (СЕA) кога су СAД успеле да ухапсе признао је јуче пред америчким судом кривицу за дела која му се стављају на терет и сада се чека да суд изрекне казну.