Бела бука






"Дејли шипл": Video: WOW, DNC Resorts to White Noise Machines to Drown out Delegates in Bernie States During Hillary’s Speech


Демократски национални конгрес не само да статистима плаћа дневнице од 50 долара да кличу Хилари Клинтон, седишта блокира натписима "Заузето" и Сандерсовим делегатима спречава улазак на скуп тако да Клинтонкини делегати могу да уђу први, да статисте распоређује око пристасталица Сандерса тако да клицањем Хилари Клинтон могу да надјачају негодовање, него је изнад седишта предвиђених за Сандерсове делегате и присталице инсталирао звучнике машине за "белу буку," да неутралише њихов "шум" када вечерас буде говорила Хилари.

Бернијева присталица наглашава чињеницу да звучника за "белу буку" јуче није било, и да су монтирани тачно изнад седишта предвиђених за делегате из држава у којима се гласало за Бернија Сандерса.


Извор: Video: WOW, DNC Resorts to White Noise Machines to Drown out Delegates in Bernie States During Hillary’s Speech

Александар Јовановић / Ћирилизовано

За необавештене: Бела бука умирује бебе и смањује стрес: Подесћа на звуке из мајчиног стомака. Такође: Šta je to beli šum? - National Geographic Srbija и White noise machine.

Има неке симболике у томе што се "бела бука" нарочито користи за бебе и верујуће у демократију.

Сетите се овог прилога ако будете присуствовали каквом предизборном скупу "Зорана Михаиловић за предсеника".

И пратите The Daily Sheeple , јер уме да упозори када се појача она свакодневна и свуда присутна бела бука, бела бука белосветских (обично америчких) "лакираних бубашваба" и преститутки / мејнстрим медија.

Нема коментара:

Постави коментар

Пишите српски, ћирилицом!