Гилад Ацмон: Најзад! Јевреји добијају свог британског премијера

Можда мислите да је Тереза Меј само марљива јеврејска потркушица, сабат гој. Али није. Судећи по овој фотографији, Тереза Меј је у ствари поносна Јеврејка.


Јевреји из Велике Британије и Израела су силно тронути што ће Тереза Меј бити британски премијер.

Израелски Инет за Меј каже да је "прави пријатељ Израела".

Џуиш кроникл пише да је Меј тесно сарађивала са Повереништвом за безбедност заједнице (Community Security Trust), организацијом која се стара о безбедности етничке групе која за себе сматра да је изабрана. Меј је доделила додатних 13,4 милиона фунти државног новца за појачавање мера безбедности Јевреја и тиме јасно показала какве су јој намере у погледу те заједнице.

Ако је суђено да нам Тереза Меј буде нова "гвоздена леди", можда би требало да се ипак супротстави јеврејском лобију и служи интересима сопственог народа. На крају крајева, биће британски премијер, а не обична јеврејска краљица.




Напомена аутора: Фотографија Терезе Меј је са скупа ултрационистичког Одбора представника британских Јевреја недељу дана после напада на Хипер Кашер кошер супермаркет у Паризу


Напомена преводиоца: Ацмон, уметник и џентлмен, човек је деликатног приступа. Али има ко није и ко се о овој цвећки својски расписао: Aangirfan: THERESA MAY, URI GELLER, BODKIN ADAMS, GLADIO... .

Аутор: Гилад Ацмон (Ћирилизовано: Гилад Ацмон - 20 чланака)
Извор: At Last, a Jewish Prime Minister — Gilad Atzmon
Превео и приредио: Александар Јовановић / Ћирилизовано

Нема коментара:

Постави коментар

Пишите српски, ћирилицом!