"Соколови Русије" ће на "Инвазији" наступити на Су-30СМ и Су-35С

Акробатска група ће показати маневарску ваздушну борбу уз коришћење нападних и одбрамбених техника

© Итар-Тасс / Владимир Смирнов
Акробатска група "Соколови Русије" ће извести наступ на рок фестивалу "Инвазија", којиће бити одржанод 8. до 10. јула уЗавидову у Тверској областина авионима Су-30 СМ и Су-35С. Ово је је саопштила прес служба Министарства одбране.
"Соколови Русије" ће у свом програму приказати маневарску ваздушну борбу са употребом офанзивних и дефанзивних техника. Ово је једина акробатска група која на борбеним авионима показује тактику ваздушне борбе. Сложеност и ризик овог програма је у управљању ловцима на малој висини (до 200 м ) у ограниченом простору (непосредно изнад места где је представа) при великој брзини (500-800 км / ч)"- рекли су нам у војном представништву.
Демонстрацију фигура појединачног летења на Су-30СМ ће на суперманеварским режимима лета извести вођа групе, истакнути војни пилот Русије, пуковник Александар Гостев. Гледаоци ће видети како традиционалне акробатске фигуре (звоно, лет на минималној брзини, уво, нож, буре) и оне које је способан да изведе само Су-30СМ (петљу са превртањем, јаворов лист, везана петља, стуб). (Све ове називе схватите крајње незванично јер за неке фигуре које могу извести ови авиони ни сами руски пилоти још немају усвојене називе - прим. прев.)

"Осим ваздушне борбе и појединачног фигурног летења, "Соколови Русије" ће показати групно акробатско летење у поретку "ромб", који се састоји од четири ловца који изводе сложене фигуре: петљу Несторова, буре, звоно, шкољку, заокрет, разлаз итд. на минималним интервалима и растојањима. Показни летови на рок фестивалу су постали традиција"- рекли су у команди, подсећајући да су "Соколови Русије" ималинаступ и на"Инвазији"2013. године.
Препорука преводиоца:  СОКОЛЫ РОССИИ - YouTube


Нема коментара:

Постави коментар

Пишите српски, ћирилицом!