"Алахов пут" Агенде 21 и "одрживог развоја". И БиХ, наравно (ВИДЕО)


The Sleuth Journal:

ИКЛЕИ, Међународни савет за локалне еколошке иницијативе (ICLEI, International Council on Local Environmental Initiatives), паралелна влада под маском пуког лиферанта софтвера за мониторинг гасова који у атмосфери стварају ефекат стаклене баште, кључни је носилац процеса глобализације.

Ко је у Извршном одбору ИКЛЕИ? Један од чланова је Организација исламских престоница и градова - Organization of islamic capitals and cities. Исламом се стандардизује систем предвиђен Агендом 21 Уједињених нација и "одрживи развој", исламом чији шеријатски закон важи за све државе. Идеално: Агенда 21 и одрживи развој не допуштају неслагање баш као и шеријат. Агенда 21 - Agenda 21 .:. Sustainable Development Knowledge Platform - користи такозвани Делфи метод за пропагандизацију становништва и стварање култа о себи. Исто ћете приметити код ислама, што је јасно истакнуто и објашњено у овом изврсном видеу Стивена Коглина, обавештајног стручњака за Блиски исток, који је о исламу брифовао Здружени генералштаб Оружаних снага и сенаторе, конгресмене и државне функционере САД.

Коглин у овом излагању доказује да, због наметнуте политичке коректности, војна обавештајна служба није способна да идентификује непријатеља. Он тврди и доказима поткрепљује да "људска права" значи "искључиво муслиманска права" - када термин "људска права" користи Организација исламске сарадње. Колин каже да се "терористички акти" сматрају само прекршајем ислама ако су их починили муслимани, и да је Хилари Клинтон уверавала муслиманске лидере да ће се над Американцима који "увреде ислам" примењивати технике притиска и постиђивања, чиме ће се кршити и Први амандман који гарантује слободу говора...


Напомена преводиоца: Овај прилог можете ставити и у контекст реторичког питања - Шпирић: Право питање да ли је БиХ на европском или "Алаховом путу", али и "одрживог развоја" Србије распродајом земље поглаварима разноразних емирата и других ентитета - идеалних за Нови феудални поредак - а можете га употребити и за разумевање чињенице да се исламизам подстиче и када није у функцији разбијања држава које нису под контролом Запада, пре свега Русије и Кине, или се још копрцају, као Србија.

Опет видео на енглеском и без превода? Превод видеа уопште, а поготову снимака ове дужине, потпуно је ван наших моћи. Мада овога пута и није потребан, јер ако не разумете шта говори овај часни обавештајац и родољуб (због чега је и најурен из државне службе: The Implications of the Dismissal of Stephen Coughlin, Joint Staff, Pentagon) нећете бити у стању ни даље сами да истражујете... А за успешну одбрану треба знати језик(е) непријатеља.

Извор: Dare To Say It: Islam And UN Agenda 21 (VIDEO) | The Sleuth Journal
Превео и приредио: Александар Јовановић / Ћирилизовано

Нема коментара:

Постави коментар

Пишите српски, ћирилицом!