Адолф Хитлер је био циониста


Лабуристичка странка је прошле недеље суспендовала Кена Ливингстона, левичарског градоначелника Лондона од 2000. до 2008. године, зато што је рекао да је Адолф Хитлер подржавао ционизам ("пре но што је полудео и на крају побио шест милиона Јевреја") и да се води "добро оркестрирана кампања израелског лобија да се свако ко критикује израелску политику прогласи за антисемиту".

Ционизам, комунизам и кабалистички јудаизам су синоними за душегупку, тиранију звану Нови светски поредак.

Ционисти су на његовом стварању руку под руку радили и са немачким нацистима.

Хитлер је знао да ће Израел бити седиште будуће Јеврејске светске државе, али од Адолфа Хитлера нико није учинио више за његово стварање.


The Transfer Agreement
Бројке из "Споразума о премештају" Едвина Блека довољно говоре. 1927. године око 15,000 од укупно 550,000 Јевреја себе је сматрало ционистима, што је мање од 2%.

Огромна већина немачких Јевреја "оштро је одбацивала ционизам као унутрашњег непријатеља". Немачки Јевреји су били Немци. Осамдесет хиљада их се борило у рововима, 12,000 погинуло. "Нигде противљење Јевреја (ционизму) није било толико распрострањено, принципијелно и жестоко као у Немачкој", пише историчар ционизма. (168)

Захваљујући Хитлеру, између 1933. и 1941. године у Израел је емигрирало 60,000 немачких Јевреја. Захваљујући Споразуму о премештају склопљеном између нациста и циониста, у Израел је пребачена јеврејска имовина процењена на сто милиона долара, у облику немачких индустријских производа који ће се користити за изградњу израелске инфраструктуре. Споразум о премештају је Израелу донео алате, сировине, тешку машинерију, белу технику, пољопривредну опрему, као и радну снагу и капитал за финансирање ширења и развоја. Израелске главне индустријске гране су финансиране углавном на овај начин. (стр. 373 и 379)

Тада је у Палестини било само 200,000 Јевреја, од којих су многи били верујући Јевреји, антиционисти. Дневница јеврејских радника је била вредности једног долара. Палестинских Арапа је било 800,000.


Захваљујући Хитлеру

Захваљујући Хитлеру, језгро немачке јеврејске заједнице је скупа са имовином дигнуто и пребачено у Палестину. "Многима је било дозвољено да преселе реплике својих кућа и фабрика - у ствари, реплике самог њиховог постојања." (379)

1937. године, када су Британци предложили поделу Палестине на две државе, нацисти су се запитали да нису направили грешку стварајући "јеврејски Ватикан" посвећен смрти Немачке. Али Хитлер је пресудио другачије, инсистирао на испуњавању споразума, чак га проширио и на друге земље. Италија, Румунија, Мађарска и неколико других земаља на које је фашистичка Немачка имала утицај су потписала сличне споразуме. (378)

Хитлер је толико мрзео Јевреје да им је саградио засебну државу. Могао је да им заплени сву имовину и истера их, али није, то би било антисемитски.

А зашто, шта је имао од тога? Па, ционисти су повећали немачки извоз продајући робу нациста по Блиском истоку. Тачно, не само да су трговали са нацистима него су били и њихови агенти. Такође, нацисти су се решили поприличног броја Јевреја, а добили прекрасне "јафа" поморанџе.

Мора да је Светски јеврејски конгрес тиме био прилично погођен јер је организовао бојкот немачке робе у целом свету, али је тако само омилио "корисне" Јевреје код нациста, јер су им ови давали изговор за бојкот и прогон немачких Јевреја.


Сарадња циониста и нациста

Чим су 1933. године дошли на власт, нацисти су ционистима дали статус политички заштићене групе. После паљења Рајхстага, нацисти су почистили скоро сву политичку опозицију и затворили 600 новина. Али не ционисте и њихову штампу, која се могла наћи на сваком киоску, тиража повећаног пет пута, на 38,000. Ционизам је био "једина (осим нацистичке - прим. прев.) политичка филозофија коју је Трећи рајх допуштао". (174)

Ционистичке униформе су биле једине дозвољене ненацистичке униформе. На некима је била и застава. Хебрејски је био обавезан у јеврејским школама. А ипак су немачки Јевреји говорили да желе да остану у Немачкој "па били грађани другог реда, псовани и прогањани"(175). Ционисти су их презирали и говорили да заслужују да буду прогањани кад желе асимилацију.

Због расистичких обележја, ционистичка идеологија је била сасвим у складу с нацистичком: "Заједничка судбина и племенска свест морају бити од пресудне важности и у развоју животног назора Јевреја." (175)

Разумевање између нациста и циониста објашњава како је "незнатној мањини међу немачким Јеврејима под хитно одобрено старатељство над 550,000 мушкараца, жена и деце...", пише Блек, додајући да су се тиме остварила " вечита страховања Јевреја из дијаспоре у погледу ционизма - да ће бити искоришћен као законски и морални изговор за изгон Јевреја из европског друштва". (177)

Али ово објашњава и зашто се Израел понаша исто као нацистичка Немачка. Обе државе су расистичког педигреа, и не само да су нацисти изградили Израел, него и обрнуто, Израел је градио нацистичку Немачку дајући јој извозно тржиште. Многи Јевреји нису добили сав свој новац када су стигли у Израел. Тако су ционисти директно учествовали у пљачкању европских Јевреја, такозваној аријанизацији.


Закључак

Све више Израелаца, и Јевреји уопште, схватају да је ционизам лукавштина и да понашање Израела неодољиво подсећа на оно нацистичке Немачке. На пример, израелски академик Јешајаху Леибовитз каже да је све што је Израел чинио од 1967. године "била или опака глупост или глупава опакост", а о израелској војсци говори као о "јудео-нацистима".

Овде нема места за образлагање како је Хитлер дошао на власт англо-америчким (тј илуминатским и јеврејским) парама, новцем истих оних људи који су створили и комунизам и ционизам. Изложеним смо хтели да се Јевреји и Американци бар запитају колико је истинито оно што "знају" о "историјски догађајима" изфабрикованим ради испирања мозга и манипулисања људима у остваривању плана Новог светског поретка. Европски Јевреји јесу прогањани, пљачкани и масакрирани, али зарад увећавања капитала Ротшилдове светске владе у Израелу.


Опширније, од другог аутора: Zionism and the Third Reich


Аутор: Др Хенри Маков
Извор: Hitler WAS a Zionist - henrymakow.com
Превео и приредио: Александар Јовановић / Ћирилизовано

Нема коментара:

Постави коментар

Пишите српски, ћирилицом!