Клинтонка и ванземаљци. И медији (ВИДЕО)

Извор: Frontpage Mag

Џими Кимел је у свом шоуу прошле недеље угостио председничког кандидата Хилари Клинтон. Емисија је већим делом служила умањивању озбиљности афере са Клинтонкином е-поштом, али је она говорила и о медицинској марихуани - и НЛО.

Ове недеље смо већ писали како је Клинтонкин фијаско са електронском поштом разоткрио да је она у блиској вези и са Рокфелерима и Ротшилдима, да им пише и обавештава их на редовној бази.

Е-пошта Хилари Клинтон такође открива да "Гугл" сарађује са америчком владом, тако што јој служи као политичко оружје у свргавању Асада.

Кимел је обзирно прешао преко Клинтонкиних криминалних активности, али је зато питао за медицинску марихуану и НЛО:

"Када је овде био Ваш супруг, запитао сам га за НЛО и Област 51."

"Да сам председник, прва ствар коју бих урадио је да отворим документа и видим шта се с тим дешава", одговорио је Клинтон.

Кимел је затим додао да је Клинтон то и учинио, али да, каже, ништа није нашао.

"Да...па, и ја ћу то урадити, поново. И да знате, у употреби је нов назив, по најновијој номенклатури то се сада зове "неразјашњен ваздушни феномен" - НВФ (енг.  unexplained aerial phenomenon - UAP)", одговорила је Клинтонка.

Кимел онда рече да му је дражи "стари" акроним НЛО (енг. UFO), на шта је Хилари Клинтон узвратила: "Па, мислим да се могу употребљавати као синоними. Али волела бих да отворимо та документа и да их, надам се, у већој мери учинимо доступним јавности. Ако тамо нема ничега, хајде да то и кажемо народу."

"Али ако нечег ипак има?" - Кимел.

"Па, ако нешто постоји", одговори узданица Демократске странке, "ако не угрожавају националну безбедност, сазнања би требало поделити са јавношћу."

Ево како је тај дијалог изгледао. Судећи по Хилариној тајновитости у погледу њених веза с банкарским картелима и избегавању давања одговора на питања од значаја, ако и има неких непознатих чињеница о НЛО / НВФ, јавност за њих највероватније никада неће сазнати.



Александар Јовановић / Ћирилизовано: Приче о НЛО најчешће спадају у "poisoning the well", технику дискредитације алтернативних извора вести. Зато их "озбиљни" медији и избегавају, али нема тог радозналца и зависника од интернета који их се није дотакао.

Лично, највише сам сазнао пратећи др Џејмса П. Фарела. Али не толико због НЛО, који су само рукавац приче, колико његових увида у алтернативну историју - пре свега научну и економску - и да уживам у мајсторском начину вођења разговора на медијима, што није демонстрирао сам Фарел, понекад сумњиво весео, него његова саговорница, покојна Џорџи Ен Хјуз (GeorgeAnn Hughes) и њена продукција The Byte Show, чије снимке још увек можете наћи на Јутјубу.

Аутор: Мет Агорист
Извор: WATCH: Clinton to Jimmy Kimmel, in a Serious Tone, ‘I’ll Make UFO Files Public’ – The Free Thought Project
 Превео и приредио: Александар Јовановић / Ћирилизовано


Нема коментара:

Постави коментар

Пишите српски, ћирилицом!