Ционизација Србије - власт "враћа Јеврејима" 3,000 зграда




Србија враћа Јеврејима 3.000 зграда


У Србији је ступио на снагу закон по којем ће имовина Јевреја коју су конфисковали нацисти и власти Београда за време Другог светског рат бити предата јеврејским организацијама, пише The Times of Israel.

Према закону који је усвојио српски парламент у фебруару ове године, Федерацији јеврејских општина Србије биће враћено око 3.000 зграда које су конфисковали нацисти.

У закону је прописано да ће Федерација јеврејских општина Србије у наредних 25 година, почевши од 2017. године, сваке године добијати од државе 950 хиљада евра за финансирање истраживања Холокауста, школске програме, стипендије за студенте и на друге потребе јеврејске општине.

До 1941. године у Србији је живело око 33.000 јевреја, али су већ у мају 1942. године нацисти убили или послали у концентрационе логоре 80 одсто јеврејског становништва.


Александар Јовановић / Ћирилизовано: Вест о податном нитковлуку намесничке власти, овај пут у корист циониста, пренео сам и прокоментарисао још пре два и по месеца. Али је добро што се и "Спутњик" тиме бави, кад се већ не усуђује ко би требало. При чему не мислим на службе за заштиту власти и обезбеђивање интереса окупатора, нити на пијавичарске странке. Има ли српског новинара који сме да истражи још једно отуђивање Србије?

Не "враћа се Јеврејима", оштећеним људима или њиховим наследницима, апсолутно ништа. Новац и имовина се дају интересној групи која може а и не мора радити то што јој пише у званичном програму. Али, пре свега, по чему је Федерација јеврејских општина наследник? Тако рекла држава Израел, оно биће у виду њеног амбасадора у Србији? По чему је држава Израел власна да одређује ко су наследници грађана Србије?

Федерација јеврејских општина ће овом одлуком намесничке власти постати најбогатији део "цивилног сектора". И биће у стању да у Србији, ономе што је од ње остало, спроводи интересе циониста без њихове директне финансијске помоћи. Плен је дужан да нахрани предатора.

Извор: Србија враћа Јеврејима 3.000 зграда

Нема коментара:

Постави коментар

Пишите српски, ћирилицом!