Пол Крејг Робертс: Да ли се у Паризу опет маше "лажном заставом"?

У седам сати после подне у петак, 13. новембра, немам довољно информација о "терористичким нападима" у Паризу, осим да је Париз "закључан", као што је био Бостон после "Бомбашког напада на Бостонском маратону", још једног сумњивог махања "лажном заставом".

Највероватније, биће доказа да се у Паризу десио прави терористички напад. Међутим, шта избеглице имају од тога да буду непожељне због насиља у земљи која их је примила, и где избеглице у Француској могу набавити аутоматско оружје и бомбе? И кад смо већ код тога, где оружје могу набавити сами Французи?

Милиони избеглица због ратова у Вашингтону, хорде које газе Европу - доводе до тога да ће на челу ЕУ бити националистичке странке као што су немачка Пегида, Најџел Фаражова Странка за независност Уједињеног Краљевства, и француски Национални фронт Марин Ле Пен. Политичке партије које су истовремено и против ЕУ и против имиграната.

Најновија француска анкета показује да је, због ратова Вашингтона, Марин Ле Пен главни кандидат за будућег француског председника.

Тиме што је четрнаест година подржавао ратове неоконзервативаца зарад хегемоније Вашингтона над Блиским истоком, европски естаблишмент је срозао подршку свог изборног тела. Европски народи желе да буду Французи, Немци, Холанђани, Италијани, Мађари, Чеси, Британци. И неће да њихове земље буду Вавилонска кула сачињена од милиона избеглица због ратова Вашингтона.

Оно што бирачима нуде Пегида, Фараж и Ле Пен јесте да остану своји, народ.

Увидевши где је рањив, сасвим је могуће да је француски естаблишмент одлучио да своју владавину заштити "лажном заставом", исфабрикованим нападом који би омогућио да се затворе границе Француске и, самим тим, Марин Ле Пен лиши свог главног политичког адута.

Неки људи су толико наивни и глупи да мисле да власт не убија своје грађане. Што је власт увек радила. Бога питај колико има "лажних застава" као што су операције типа "Гладио". Операција "Гладио" је била заједничка операција ЦИА и италијанских обавештајних служби, у којој су невини Италијани, рецимо на железничкој станици, бомбама убијани на стотине, а кривица бацана на европске комунистичке партије, да не би победиле на изборима.

Сам председник Италије је открио истину о операцији "Гладио". Има тога у многим књигама и на интернету. Западни медији јесу тако писали, али бомбе нису подметнули комунисти. Италијане су убијали италијанске обавештајне службе и ЦИА. У истрази, један припадник италијанске обавештајне службе је рекао је да су се објекти где ће бомбе бити подметнуте бирали тако да међу жртвама највише буде жена и деце, јер су такве жртве најкорисније за дискредитацију комуниста.

С обзиром на дугу традицију Запада, најновији "терористички напад" у Паризу може бити још једна таква "лажна застава".

Напомена преводиоца, препорука: Ћирилизовано: Дајана Џонстон: Aнтисемитизам je животна потреба Израела (или актуелна реприза) - (ажурирано)


Аутор: Пол Крејг Робертс
Извор: Another Paris False Flag Attack? -- Paul Craig Roberts - PaulCraigRoberts.org
Превод: Ћирилизовано за СРБски ФБРепортер
Покровитељ преводилачке делатности блога "Ћирилизовано": Јелички дукат
  

Нема коментара:

Постави коментар

Пишите српски, ћирилицом!