Бебама на полицију или, како тврди "Блиц": "SUZAVCEM NA BEBE Najpotresniji dokaz užasa na Horgošu"

Снимак дела насловне странице сајта no border serbia | freedom of movement is everybody's right

Александар Јовановић / Ћирилизовано: О мигрантима и преституткама опширније у следећем преводу. Доле је само један пример чиме се служе и једни и други. Но, док је допринос Бајденовог слушчета и Петреусових медија растакању Србије и Европе очигледан, као и нечовечност њихових метода,нема истраживања и чланака на тему ко су неоотпораши, ко је, поред намесничке власти и бљак медија, овдашња англоционистичка антисрпска и антиевропска пета колона.

Да ли је неко пренео већ три дана стару вест да су новинарима "Скај њуса" Сорошеви активисти из w2eu.info – Welcome to Europe признали да мигрантима "Активисти наше мреже у Турској дистрибуирају те водиче бесплатно" - Sky Finds 'Handbook' For EU-Bound Migrants?


Извор: Sky Finds 'Handbook' For EU-Bound Migrants

Да ли је неко истражио овдашњи огранак те пете колоне? Да ли је сада важније гањати педере - и тако по ко зна који пут глумити опозицију и брижно родољубље - или погледати ко све учествује у стварању "Србије без граница" / no border serbia | freedom of movement is everybody's right - и гамад раскринкати? 


SUZAVCEM NA BEBE Najpotresniji dokaz užasa na Horgošu 

 

Suzavcem i batinama na starce, žene, decu - tako je mađarska policija na prelazima Horgoš i Horgoš 2 dočekala izbeglice iz Sirije nakon što im je bodljikavom žicom zatvorila put. U slikama raskrvavljenih ljudi i uplakanih mališana izdvojio se jedan prizor koji na najpotresniji način svedoči o užasu koji se ovih dana dešava na granici Srbije i Mađarske.

Deca najviše ispaštaju zbog migrantske krize

"Juče je ovo malo biće od jednog meseca takođe bilo poprskano suzavcem od strane mađarske policije!!!! Naši lekari su mu pružili pomoć...i danas smo tamo! Nadamo se mirnijem danu", piše na Fejsbuk stranici "Sačuvajmo bebe", uz sliku napadnutog mališana.


 
Ovo je, nažalost, samo jedan u nizu slučajeva brutalnosti mađarske policije prema onima koji to ama baš ničim nisu zaslužili. Kao da ova deca, odrasla u krvi i jaucima, nisu dovoljno grozota videla u životu.
 
Inače, na graničnom prelazu Horgoš 2 izbeglice sa Bliskog istoka danas mirno protestuju nezadovoljni ponašanjem mađarskih vlasti, uzvikuju "Hvala, Srbijo" i nose transparente na kojima se, između ostalog, pitaju šta se desilo sa ljudskim pravima.


Извор, да простите: Блиц
За СРБИН.ИНФО приредио: Александар Јовановић / Ћирилизовано

Нема коментара:

Постави коментар

Пишите српски, ћирилицом!