Климатске промене и папа као портпарол новог светског поретка


Према плану, Ватикан треба да 18. јуна објави енциклику папе Франциска о климатским променама.

Један од говорника који ће представити енциклику је професор Џон Шелнхубер, оснивачки директор Потсдамског института за истраживање климатских утицаја. Шелнхубер је саветовао немачку канцеларку Ангелу Меркел код питања опасности од глобалног загревања. Како преноси Брајтбарт, професор је изјавио да је на свету шест милијарди људи превише.

Шелнхубер је познат по промовисању драконских мера против климатских промена. Године 2009. је предложио "угљендиоксидни буџет" за сваког појединца на планети. Такође је изложио "Мастер план" трансформације друштва - стварање система Светске владе са Уставом Земље и Планетарним судом.

За "науку о глобалном загревању" се везују многе преваре. А ту је и план глобалиста који зависи од опстанка идеје глобалног загревања.

У извештају Римског клуба из 1991. године под називом "Прва глобална револуција" налазимо следећу изјаву: "У потрази за новим непријатељем који ће нас ујединити, закључили смо да би загађење, опасност од глобалног загревања, несташица воде, глад и сл. одговарали сврси... Све ове опасности су узроковане људском интервенцијом... Према томе, прави непријатељ је човечанство."

"Пројекат модела светског поретка" из 1970.године, који су финансирали Карнегијева задужбина за међународни мир и Рокфелерова фондација, предлаже "стратегије транзиције" у ново, глобално доба. Пројекат је водио Сол Џ. Мендловиц, члан Савета за међународне односе, а свој научни допринос је дао и други члан, Ричард А. Фалк.

Један од циљева пројекта је да се преко иконичких лидера света промовишу идеје глобалиста изнете у пројекту и тако "... разбију деценије придржавања "Вестфалског система" и његовог система вредности, погледа и институција."

Папа је у пројекту наведен као потенцијални портпарол плана.

Зато, ако се за Запад планирају прерасподела богатства и лични CO2 буџет, као одговори на "климатске промене", онда његове вредности, погледе и институције заиста треба уништити.

Користан линк: Папа и дванаест мајмуна

Аутор: Денијел Тејлор
Извор: Old-Thinker News
Избор и превод: Ћирилизовано за СРБИН.ИНФО

Нема коментара:

Постави коментар

Пишите српски, ћирилицом!