Зашто и чему сва та прича о легализацији марихуане? Због "Монсанта", Сороша…




Америчка корпорација "Монсанто" планира да покрене производњу генетски модификоване марихуане, а компаније као што је "Алијанса за политику дрога" Фонда за отворено друштво ће створити сопствени бренд канабиса.

Фонд за отворено друштво је организација под контролом деоничара Монсанта, милијардера Џорџа Сороша. Компанија "Алијанса за политику дрога" Фонда за отворено друштво, коју финансира "Монсанто", биће одговорна за развијање тржишта трансгених семена марихуане, посебно у Уругвају.

Уругвај је прва земља на свету која ће званично легализовати производњу и продају марихуане. Иницијатор закона је било руководство државе, на челу са председником Хосе Мухиком. По властима, гаранција успеха у легализовању марихуане у Уругвају треба да буде цена конопље коју ће одређивати држава.

Много је разлога с којих "Монсанто" и друге компаније које производе ГМО желе да уведу нови производ. Марихуана може бити следећи значајан ГМО усев. Пре свега, компанија планира да производи ГМО манипулисану „медицинску марихуану“. Ако се фармацеути придруже ГМО компанијама, фармацеутска мафија може створити трансгенске сојеве способне да произведу више активних једињења – патентираних и који се могу имплементирати као лек.

Треба напоменути да је и бивши "Мајкрософтов" директор за стратешки развој Јамин Шивели такође најавио да планира да у САД патентира први национални бренд под којим ће се прерађивати конопља увезена из Мексика. Седиште компаније је у Сијетлу.

Бизнисмен је рекао да су почетна средства за овај пројекат 10 милиона долара. Производи компаније ће с почетка бити дистрибуирани само у две америчке државе, али Шивели каже: „Ми ћемо тражити да се осигура да у нашим рукама буде 40% освог канабиса на свету“

War Is Crime / Ћирилизовано / Магацин

1 коментар:

  1. Zabranite Mosanta , dozvolite meni domacicu - kad' vec nemam nikakve izglede da se zenim i imam sopstvenu porodicu jer ste me iskoristili za rat i bacili u smece . VI .
    Uostalom - u Srbiji "SLUZBA VALJA GUDRU" , znam "iz prve ruke" .

    ОдговориИзбриши

Пишите српски, ћирилицом!